Pozdrav do Drle, eve nesto i od mene od mojata odgleduvacnica [/quote
]Pozdrav imenjace i hvala ti za ovu prelepi snimku i pesmu ovog bastarda, to je Prilepska skola, nego de nam malo pojasni kolko je ova prtica stara od kojih je roditelja i da li si je skolovao, jer kod vas to puno pticara radi. Aco jos jednom ti hvala na ovom video klipu i jako ces me obradovati ako imas jos koje video klipove da ih ovde postavis.Veliki i prijateljski pozdrav za mog imenjaka, Drle
Последњи изменио Drle дана Sat May 28, 2011 9:32 am. измењено укупно 1 пута
@ALEKSANDAR@ Pocetnik
Број порука : 48 Join date : 05.10.2009 Age : 41 Локација : Prilep-Makedonija
Наслов: Re: Bastard -Stiglica + Kanarika Sat May 28, 2011 8:34 am
Pozdrav do Drle, eve nesto i od mene od mojata odgleduvacnica [/quote
]Pozdrav imenjace i hvala ti za ovu prelepi snimku i pesmu ovog bastarda, to je Prilepska skola, nego de nam malo pojasni kolko je ova prtica stara od kojih je roditelja i da li si je skolovao, jer kod vas to puno pticara radi. Aco jos jednom ti hvala na ovom video klipu i jako ces me obradovati ako imas jos koje video klipove da ih ovde postavis.Veliki i prijateljski pozdrav za mog imenjaka, Drle
Imenjace ovaa ptica e stara edna godina lanska javrija,se razbira deka e skolovana i toa na Prilepskata pesna koja e dobro poznata niz Makedonija a i posiroko.
Vidi sada ovo
Drle Admin
Број порука : 2087 Join date : 13.05.2009 Age : 71 Локација : HAMBURG-SMEDEREVO
Наслов: Re: Bastard -Stiglica + Kanarika Sat May 28, 2011 9:34 am
Ime ovaj bastard samo sto ne pocne da peva onu pesmu MAKEDONSKO DEVOJCE, pozdrav
@ALEKSANDAR@ Pocetnik
Број порука : 48 Join date : 05.10.2009 Age : 41 Локација : Prilep-Makedonija
Наслов: Re: Bastard -Stiglica + Kanarika Sat May 28, 2011 3:09 pm