Steva Admin
Број порука : 660 Join date : 13.05.2009 Age : 42 Локација : Zemun
| Наслов: Bastard i kanarinac Tue Oct 12, 2010 5:43 am | |
| Imam jednoipogodisnjeg bastarda koji peva cistog stiglica. Pitanje je, ako ga budem drzao u prostoriji sa kanarincem, da li ce i u kojjo meri poprimiti kanarinsku pesmu? Jel imao neko iskustva sa ovim? | |
|
Belobradi Urednik
Број порука : 163 Join date : 09.10.2009 Age : 43 Локација : Leskovac
| Наслов: Re: Bastard i kanarinac Tue Oct 12, 2010 7:58 am | |
| - Steva ::
- Imam jednoipogodisnjeg bastarda koji peva cistog stiglica. Pitanje je, ako ga budem drzao u prostoriji sa kanarincem, da li ce i u kojjo meri poprimiti kanarinsku pesmu?
Jel imao neko iskustva sa ovim? Ako ga budeš držao u prostoriji sa kanarincima a posebno u periodu mitarenja još kako nego da će da poprimi, e sad koliko to je sve stvar individualne sposobnosti same ptice. P.S. Ako čuvaš ptice zbog pesme, kanarince drži sa kanarincima a bastarde koji pevaju štiglica sa štiglicama i to da se ne čuju ( kanarinci i štiglice/bastardi), a ako ti je izgled ptica u prvom planu onda ti pesma i nije toliko bitna i njih možeš da držiš zajedno. | |
|
Steva Admin
Број порука : 660 Join date : 13.05.2009 Age : 42 Локација : Zemun
| Наслов: Re: Bastard i kanarinac Tue Oct 12, 2010 9:20 am | |
| Selim se u stan gde mogu poneti samo jednu eventualno dve ptice. Ne drzim ih bas samo zbog pesme, ali zao bi mi bilo da ovaj bastard pokvari pesmu stiglica. Videcu jos...jos uvek pravim plan... | |
|
Belobradi Urednik
Број порука : 163 Join date : 09.10.2009 Age : 43 Локација : Leskovac
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: Bastard i kanarinac | |
| |
|