| OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. | |
|
+164zeka89 Parrotworld Predrag savansa lepotica cana dokipitbull goldfinch39 Milos G Stalac petar aleksic viktorija Vlada Tabor crnitica super Milos93 Damir001 Milos MAGA dejangolub olahbajmok Dalibor Vasić Milos stanisakralj Zebica milan96 mitrovskiace bojanmarsic SrdjanKG žako nikolani tosamadu saragrasevina1982 korbatch ivanp83ks gocejordanoski srpskelegende carskabara SUBA fića dule333 DANE VARDARAC milance so ivica dino farmacy Cvele sasko laki mica vasic prle zilbert robertino.knjur argon33 runje95 dejanleka smeshko lepushko laza76 stamil Rade_NS NebojsaB egon SAN gasa ns Alexandar Mirko bastard nenad79 shrafce papayajamaica nmontai dejanvidec Aleksa SM Ivan Z silvester riberi dtaganbely golub bos. dzordz82 srdjan vr toma_vranjanac marconi Pedja PG mladenbp kepe vlada nish Acimir Martin Guma lepi lesko crnivr bokki goldfinch zoranknez sale1977v Rale KG zoran ptice pjevice ZQKY Milic many twins evmolp Jocom Ćuban drakceJA danijelfendja naum krstokljun sestoperac Licina Saša vr danijelvr TONI-LISICE PiiPS misi sasaznas cirkovi Daralin Mossad delux LERBI novaksin Goran79 Nikolasbc milovan vanja ivan GoranKS popBL Siskin niky77 diskus Timbrado TUZLAK kima goran delijovan IgorSO tefik1 IGOR 72 БАНЕ OLIVER kumca Aleksa Belobradi @ALEKSANDAR@ vladoal Ivan_Nish Vladan MilanNish trnar stiglic sudimnja zika batostanisic milos0205 Rale alann Laza Sasha BOCKA Luckyboy Steva Petar Drle 168 posters |
|
Аутор | Порука |
---|
Dalibor Vasić Pocetnik
Број порука : 20 Join date : 07.11.2011 Age : 29 Локација : Ćićevac, južna Srbija
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Thu Nov 10, 2011 11:42 am | |
| Hvala lepo! | |
|
| |
olahbajmok Pocetnik
Број порука : 1 Join date : 12.11.2011 Age : 58 Локација : SR/ Subotica[Bajmok]
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Sun Nov 13, 2011 9:40 am | |
| Pozdrav svima na forumu Zovem se Laslo iz BAJMOKA pored Subotice Drzim golubove SVL kanarince rosenkolise i grlice Ranije sam imaoi ptice faune evrope Trenutno ih nemam ali zimi imam postavljene hranilice i tako uzivam u njih Voleo bih da saznam na koji nacin ih mogu nabaviti drzati i razmnozavati a da ne dolazim u sukob sa zakonom Sa nadom da cu svoje znanje prosiriti pristupam vasem sajtu A naravno uz to da se i druzimo Pozdra svima LASLO | |
|
| |
Mirko Admin
Број порука : 41 Join date : 25.08.2010 Age : 32 Локација : SD-HH
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Sun Nov 13, 2011 2:30 pm | |
| Pozdrav i dobro nam dosao Laslo, verujem da cemo se dobro druziti i menjati iskustva na ovom foeumu i naravno nesto i od tebe nauciti, Mirko | |
|
| |
dejangolub Pocetnik
Број порука : 4 Join date : 03.01.2012 Age : 25 Локација : vranje
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Tue Jan 03, 2012 1:35 pm | |
| Pozdrav ja sam Dejan iz vranja .Nov sam u pticarstvu cuvam. Pevajuce papagaje,Guld admine,japanski galebici i Golubove pismonose kategorija sport. | |
|
| |
Milos MAGA Pocetnik
Број порука : 2 Join date : 16.01.2012 Age : 38 Локација : Leskovac
| Наслов: Upoznavanje Mon Jan 16, 2012 1:51 am | |
| Pozdrav svima. Zovem se Milos,zelim da ove godine dobijem mlade od vrhunskih parova.Ovde sam da potrazim pomoc od dugogodisnjih odgajivaca> | |
|
| |
Steva Admin
Број порука : 660 Join date : 13.05.2009 Age : 42 Локација : Zemun
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Mon Jan 16, 2012 2:30 am | |
| - Milos MAGA ::
- Pozdrav svima. Zovem se Milos,zelim da ove godine dobijem mlade od vrhunskih parova.Ovde sam da potrazim pomoc od dugogodisnjih odgajivaca>
Dobrodosao Milose! Koje vrste uzgajas? | |
|
| |
Damir001 Pocetnik
Број порука : 15 Join date : 17.01.2012 Age : 29 Локација : Cicevac
| Наслов: Upoznavanje Thu Jan 19, 2012 8:44 am | |
| Ja sam Damir iz Cicevca,cuvam kanarince i nesto malo od divljih ptica...pozz svima | |
|
| |
Rale KG Moderator
Број порука : 543 Join date : 20.02.2010 Age : 63 Локација : Kragujevac
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Thu Jan 19, 2012 9:15 am | |
| Pozdrav Dejane i Damire Dobro dosli na najbolji forum. Zelim vam da provedete prijatne trenutke na forumu uz druzenje sa ostalim clanovima. Veliki pozdrav iz Kragujevca | |
|
| |
Milos93 Pocetnik
Број порука : 1 Join date : 11.02.2012 Age : 31 Локација : Makedonija-kumanovo
| Наслов: upoznavanje Sat Feb 11, 2012 8:36 am | |
| cao ludi ja sam iz makedoniju imam 3 stiglic ama nisu mushki spored sivi standaridi tako da nadam se da cu uhvatiti ove zime dobrog mushkarca | |
|
| |
super Pocetnik
Број порука : 9 Join date : 26.02.2012 Age : 69
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Sun Feb 26, 2012 7:02 am | |
| poz svim članovima forima
dolazim iz ..mk..
hobi '''''''' samo školovani pjev štogliča | |
|
| |
Rale KG Moderator
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Sun Feb 26, 2012 8:58 am | |
| Milose93 i super, dobro dosli na forum. Zelim vam da provedete prijatne trenutke u druzenju sa ostalim clanovima foruma Veliki pozdrav bratskoj Makedoniji | |
|
| |
IGOR 72 Urednik
Број порука : 399 Join date : 07.10.2009 Age : 52 Локација : Skoplje-Makedonija
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Sun Feb 26, 2012 11:46 am | |
| Dobrodoslicu zelim novim clanovima. | |
|
| |
super Pocetnik
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Sun Feb 26, 2012 2:27 pm | |
| poz moderatoru na tvoje gostoprimstvo ...a posebno našem igoru iz ..mk..
prijatelče možebi se poznavame igor 78....javise ili piši poraka koj si i od kade si | |
|
| |
super Pocetnik
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Sun Feb 26, 2012 2:29 pm | |
| | |
|
| |
Drle Admin
Број порука : 2087 Join date : 13.05.2009 Age : 71 Локација : HAMBURG-SMEDEREVO
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Mon Feb 27, 2012 5:21 am | |
| - super ::
- poz moderatoru na tvoje gostoprimstvo ...a posebno našem igoru iz ..mk..
prijatelče možebi se poznavame igor 78....javise ili piši poraka koj si i od kade si Pozdrav Nepoznati pticaru , red je a i ova tema da se predstavis kako trebas a ne da "podjebavas " moderatore i koga si vec imao namere , imaces tri dana da se predstavis kako trebas a ako ne uradis to bices blokiran i udaljen sa ovog foruma pa idi tamo gde ti dozvoljavaju ovako ponasanje, ja ti ovde to necu dozvoliti, Drle | |
|
| |
super Pocetnik
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Mon Feb 27, 2012 7:52 am | |
| - Drle ::
- super ::
- poz moderatoru na tvoje gostoprimstvo ...a posebno našem igoru iz ..mk..
prijatelče možebi se poznavame igor 78....javise ili piši poraka koj si i od kade si Pozdrav Nepoznati pticaru , Drle poz nepoznati moderatoru ili administratoru reci onomome koi te je nagovorijo da ti mene ovako pitaš .neka on mene pita odaklesam i kosam a znam koje ta x osoba šte te nagovorila ....jedan MATORI STARI koi je zlo na svim YU forumima .. hoču da kažem đabelebaroš i i koi se uvlači svima u dupe . nije valjda da i ti toliko padaš nisko jer ja tu matoru staru mnogo bolje poznajem od sviju vas ovde pa i od tebe ....što hočeš više od čoveka što sam samog sebe mtrzi a da ne pričam za druge a to je tvoje pravo dal češ me isključiti ili ne ...da ti kažem pravo briga me i svejedno mi je hočul biti ili ne na ovom forumu svako dobro tebi nepoznati moderatoru ili administratoru | |
|
| |
super Pocetnik
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Mon Feb 27, 2012 10:00 am | |
| [quote="Rale KG"][quote="super"][quote="Drle"] - super ::
-
Pozdrav svima prijatelju RALE NISAM IMAO LOŠU NAMERU SE JA OVAKO PONAŠATI SA TOBOM ILI DRLETOM MOŽDA NISI U TOKU I NEZNAŠ NEKE STVARI ...MISLIM DA ADMINISTRATOR DRLE ZNA PA NEMOŽE JEDNOM ADMIN '''DRLE''' DA MI POŽELI DOBRODOŠLICU A KASNIJE DA TRAŽI OD MENE DA MU JA KAŽEM U KOJU BOLNICU SAM SE RODIO I KOI BROJ CIPELA NOSIM HAJDE BOGA TI LJUBIM SAMO ZNAM DA SA VAMA I SA DRLETOM NEMAN NIKAKAV PROBLEM OD VAŠE STRANE SVE JE OK..ALI NEKO SE MEŠA U VAŠ FORUM I KAZUJE VAMA ILI DRLETU ŠTO DA RADI I SA KIM KAKO POZ RALE | |
|
| |
super Pocetnik
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Mon Feb 27, 2012 10:01 am | |
| | |
|
| |
crnitica Pocetnik
Број порука : 7 Join date : 18.03.2012 Age : 41 Локација : REPUBLIKA SRPSKA
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Mon Mar 19, 2012 5:27 pm | |
| POZDRAV SVIM CLANOVIMA I KORISNICIMA OVOG EDUKATIVNOG FORUMA !!!
MOJE IME JE Aleksandar Balaban , ZIVIM U Banjaluci , POCEO SAM DA SE BAVIM UZGAJANJEM PTICA PEVACICA (kanarinci, stiglici) A DRZIM IH IZ LJUBAVI PREMA PTICAMA I ZIVOTINJAMA UOPSTE ,VEC DEVETNAEST GODINA... | |
|
| |
IGOR 72 Urednik
Број порука : 399 Join date : 07.10.2009 Age : 52 Локација : Skoplje-Makedonija
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Tue Mar 20, 2012 2:00 am | |
| Zelim ti dobrodoslicu na pravom si mestu | |
|
| |
Rale KG Moderator
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Tue Mar 20, 2012 6:00 am | |
| Aleksandre, dobro dosao Zelim ti da provedes prijatne trenutke u druzenju i razmeni iskustava sa ostalim clanovima foruma. Veliki pozdrav iz Kragujevca | |
|
| |
Vlada Tabor Pocetnik
Број порука : 1 Join date : 23.03.2012 Age : 46 Локација : Sabac-Srbija
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Fri Mar 23, 2012 8:46 am | |
| postovanje svim clanovima foruma ja sam Vladimir Taborovic iz Sapca ljubitelj ptica pevacica i amater u drzanju istih | |
|
| |
Rale KG Moderator
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Fri Mar 23, 2012 8:57 am | |
| Dobro dosao Vladimire | |
|
| |
Drle Admin
Број порука : 2087 Join date : 13.05.2009 Age : 71 Локација : HAMBURG-SMEDEREVO
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Mon Apr 09, 2012 11:20 am | |
| Svim novim clanovima koji su dosli na forumu u mom odsustvu zbog moga dravstenog stanja zelim dobrodoslicu i da se lepo i ugodno ovde medju nama osecaju i da menjamo svoja iskustva i jedni drugima da pomazemo savetima , ujedno bi ih sve zamolio da se pridrzavaju pravila foruma kako ne bi imali neke probleme ili cak i banirani zelim vam svima vama od sveg ovog moga isecenog srce, Drle
PS. Molim josjednom ovde i javno da svi vase poruke pisete malim slovima kako se i na svim forumima i pise inace svi koji pisu velikim slovima imace du problema samnom , veliki pozdrav Drle Drago mi je da u mom odsustvu su se prikljucili i moderatori i urednici malo vise na forumu kako bi funkcionisao kako treba HVALA vam svima i nastavite i dalje tako pozdrav za aktiviste Drle | |
|
| |
super Pocetnik
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Tue Apr 10, 2012 10:07 am | |
| poz ADMINISTRATORU DRLE
Želim da me isključite sa ovog foruma zbog nekih članova koi su i ovde registrirani ,,NISAM ZNAO DA JE JEDNA ZLONAMERNA I DOTIČMA OSOBA OVDE NA OVAJ FORUM pa radi toga se želim isključiti od ovog dobrog i profesionalnog foruma ,,,,,,Sa vama nemam nikakvih problema nit sa tvoim moderatorima
toliko od mene ,,a vama želim sve najbolje
| |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. | |
| |
|
| |
| OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. | |
|