|
| OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. | |
|
+164zeka89 Parrotworld Predrag savansa lepotica cana dokipitbull goldfinch39 Milos G Stalac petar aleksic viktorija Vlada Tabor crnitica super Milos93 Damir001 Milos MAGA dejangolub olahbajmok Dalibor Vasić Milos stanisakralj Zebica milan96 mitrovskiace bojanmarsic SrdjanKG žako nikolani tosamadu saragrasevina1982 korbatch ivanp83ks gocejordanoski srpskelegende carskabara SUBA fića dule333 DANE VARDARAC milance so ivica dino farmacy Cvele sasko laki mica vasic prle zilbert robertino.knjur argon33 runje95 dejanleka smeshko lepushko laza76 stamil Rade_NS NebojsaB egon SAN gasa ns Alexandar Mirko bastard nenad79 shrafce papayajamaica nmontai dejanvidec Aleksa SM Ivan Z silvester riberi dtaganbely golub bos. dzordz82 srdjan vr toma_vranjanac marconi Pedja PG mladenbp kepe vlada nish Acimir Martin Guma lepi lesko crnivr bokki goldfinch zoranknez sale1977v Rale KG zoran ptice pjevice ZQKY Milic many twins evmolp Jocom Ćuban drakceJA danijelfendja naum krstokljun sestoperac Licina Saša vr danijelvr TONI-LISICE PiiPS misi sasaznas cirkovi Daralin Mossad delux LERBI novaksin Goran79 Nikolasbc milovan vanja ivan GoranKS popBL Siskin niky77 diskus Timbrado TUZLAK kima goran delijovan IgorSO tefik1 IGOR 72 БАНЕ OLIVER kumca Aleksa Belobradi @ALEKSANDAR@ vladoal Ivan_Nish Vladan MilanNish trnar stiglic sudimnja zika batostanisic milos0205 Rale alann Laza Sasha BOCKA Luckyboy Steva Petar Drle 168 posters | |
Аутор | Порука |
---|
Zebica Pocetnik
Број порука : 2 Join date : 18.09.2011 Age : 55 Локација : vranje
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Sun Sep 18, 2011 3:03 pm | |
| | |
| | | Drle Admin
Број порука : 2087 Join date : 13.05.2009 Age : 71 Локација : HAMBURG-SMEDEREVO
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Sun Sep 18, 2011 3:06 pm | |
| | |
| | | Zebica Pocetnik
Број порука : 2 Join date : 18.09.2011 Age : 55 Локација : vranje
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Sun Sep 18, 2011 3:12 pm | |
| | |
| | | Steva Admin
Број порука : 660 Join date : 13.05.2009 Age : 42 Локација : Zemun
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Sun Sep 18, 2011 11:50 pm | |
| | |
| | | stanisakralj Pocetnik
Број порука : 107 Join date : 20.09.2011 Age : 56 Локација : Vranje
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Tue Sep 20, 2011 4:39 pm | |
| Pozdrav svim clanovima i ljubiteljima pticarstva. Ja sam Stanisa Krstic dugogodisnji odgajivac kanarinaca pesme-slavujara inace bavim se i golubarstvom | |
| | | Steva Admin
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Tue Sep 20, 2011 11:05 pm | |
| Dobrodosao Stanisa! | |
| | | milan96 Pocetnik
Број порука : 22 Join date : 08.09.2011 Age : 28 Локација : Serbia Nis
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Tue Sep 20, 2011 11:33 pm | |
| Dobordosao Stanisa! | |
| | | IGOR 72 Urednik
Број порука : 399 Join date : 07.10.2009 Age : 52 Локација : Skoplje-Makedonija
| | | | gasa ns Urednik
Број порука : 575 Join date : 30.09.2010 Age : 58 Локација : srpska Atina
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Wed Sep 21, 2011 12:52 am | |
| [quote="stanisakralj"]Pozdrav svim clanovima i ljubiteljima pticarstva. Ja sam Stanisa Krstic dugogodisnji odgajivac kanarinaca pesme-slavujara inace bavim se i golubarstvom[/quote pozdrav za zemljaka | |
| | | Drle Admin
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Fri Oct 14, 2011 7:51 am | |
| - stanisakralj ::
- Pozdrav svim clanovima i ljubiteljima pticarstva. Ja sam Stanisa Krstic dugogodisnji odgajivac kanarinaca pesme-slavujara inace bavim se i golubarstvom
Pozdrav Stanisa i dobro nam dosao na forumu, jos jedan clan iz Vranja jakog pticarskog mesta, nadam se da ce se dobro druzimo i da ces da se ugodno osecas u nase druzenju i naravno da cemo menjati iskustva o nasim pticama, veliki pozdrav Drle | |
| | | Milos Pocetnik
Број порука : 3 Join date : 13.10.2011 Age : 32 Локација : Paracin-Srbija
| Наслов: upoznavanje Sun Oct 16, 2011 3:02 pm | |
| Pozdrav svim clanovima foruma,ja sam Milos iz Paracina, imam 19 godina, nadam se lepom druzenju. | |
| | | vlada nish Starosedeoc
Број порука : 420 Join date : 07.04.2010 Age : 41 Локација : Niš, Beograd
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Sun Oct 16, 2011 3:05 pm | |
| Zdravo Miloše , dobrodošao na forum!!!
Šta gajiš od ptica? | |
| | | Drle Admin
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Sun Oct 16, 2011 3:12 pm | |
| - Milos ::
- Pozdrav svim clanovima foruma,ja sam Milos iz Paracina, imam 19 godina, nadam se lepom druzenju.
Pozdrav i dobro nam dosao Milose, verujem da ce da se dobro druzimo i da menjamo iskustva o pticama, de nam reci sta drzisod ptica i iz kog dela Paracina se javljas, jer ja sam ziveo desetak godina u Paracinu i poznajem grad, pozdrav Drle | |
| | | Rale KG Moderator
Број порука : 543 Join date : 20.02.2010 Age : 63 Локација : Kragujevac
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Sun Oct 16, 2011 3:36 pm | |
| - Milos ::
- Pozdrav svim clanovima foruma,ja sam Milos iz Paracina, imam 19 godina, nadam se lepom druzenju.
Pozdrav Milose i dobro dosao na forum Pozdrav iz Kragujevca | |
| | | Rale KG Moderator
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Sun Oct 16, 2011 3:37 pm | |
| | |
| | | Drle Admin
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Mon Oct 24, 2011 3:11 pm | |
| Ovu poruku sam dobio od naseg novog clana koji se ne snalazi najbolje na forumu pa cu je ovde u njegovo ime objavim - dulez ::
- Pored najbolje volje, ne snalazim se najbolje.
Ja sam Dusan - Dule iz Zrenjanina, ptice gajim 40 godina - papagaje neprekidno, egzote i faunu Evrope u glavnom, zivinu i ribice dosta dugo. Nadam se da ce ovo neko dobiti. Pozdrav PS. Dule ako imas kakvih problema slobodno se meni javi, Drle | |
| | | Drle Admin
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Mon Oct 24, 2011 3:13 pm | |
| Dule dobro nam dosao i dobro se osecao na ovom forumu medju nama.Verujem da ce da se dobro druzimo i menjamo iskustva iz pticarenja, Drle | |
| | | Dalibor Vasić Pocetnik
Број порука : 20 Join date : 07.11.2011 Age : 29 Локација : Ćićevac, južna Srbija
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Mon Nov 07, 2011 6:14 am | |
| Pozdrav drugari, nov sam na forumu. Pročitao sam pravila foruma i rekoh da se prvo predstavim dok ne počenem da ,,češljam,, forum. Nadam se lepom druženju sa vama. Inače zovem se Dalibor Vasić i okoline sam Kruševca, držim i pokušavam da uzgajam papagaje, neke sam i uspeo, onda držim kanarince, i naravno faunu evrope od faune evrope mi je ove godine pošlo za rukom i izlegli su mi se cajzlovi. To bi bilo to od prilike šta držim, a da, zaboravio sam da nabrojim od egzota i australijske zebe.... Pozdrav! | |
| | | Rale KG Moderator
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Mon Nov 07, 2011 8:17 am | |
| Dalibore, dobro dosao na forum Pozdrav | |
Број порука : 20 Join date : 07.11.2011 Age : 29 Локација : Ćićevac, južna Srbija
| | | | Rale KG Moderator
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Mon Nov 07, 2011 11:10 am | |
| | |
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Mon Nov 07, 2011 11:29 am | |
| | |
| | | Mirko Admin
Број порука : 41 Join date : 25.08.2010 Age : 32 Локација : SD-HH
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Wed Nov 09, 2011 9:10 am | |
| - Dalibor Vasić ::
- Pozdrav drugari, nov sam na forumu. Pročitao sam pravila foruma i rekoh da se prvo predstavim dok ne počenem da ,,češljam,, forum. Nadam se lepom druženju sa vama. Inače zovem se Dalibor Vasić i okoline sam Kruševca, držim i pokušavam da uzgajam papagaje, neke sam i uspeo, onda držim kanarince, i naravno faunu evrope od faune evrope mi je ove godine pošlo za rukom i izlegli su mi se cajzlovi.
To bi bilo to od prilike šta držim, a da, zaboravio sam da nabrojim od egzota i australijske zebe....
Pozdrav! Pozdrav i dobro dosao Dalibore na nasem dorumu, ispred administracije i u Drletovo ime koji je na bansnjskom lecenju te pozdravljam Mirko! PS. De nam reci sta gajis tj. drzis od ptica i zamolio bih te da tvoj perofil popunis sa svim tezecim informacijama o tebi i sa lokacijom sa koje se javljas.alibore na nasem forumu verujem da ce da se dobro osecas na njemu i da ces puno vise da naucis o pticama od nasih iskusnih pticara koji su ovde clanovi, jos jednom veliki pozdrav ispred administracije foruma u moje imi i ime Drletovo koji se momentalno nalazi na banjskom lecenju, Mirko! | |
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Wed Nov 09, 2011 10:56 am | |
| - Mirko ::
- Dalibor Vasić ::
- Pozdrav drugari, nov sam na forumu. Pročitao sam pravila foruma i rekoh da se prvo predstavim dok ne počenem da ,,češljam,, forum. Nadam se lepom druženju sa vama. Inače zovem se Dalibor Vasić i okoline sam Kruševca, držim i pokušavam da uzgajam papagaje, neke sam i uspeo, onda držim kanarince, i naravno faunu evrope od faune evrope mi je ove godine pošlo za rukom i izlegli su mi se cajzlovi.
To bi bilo to od prilike šta držim, a da, zaboravio sam da nabrojim od egzota i australijske zebe....
Pozdrav! Pozdrav i dobro dosao Dalibore na nasem dorumu, ispred administracije i u Drletovo ime koji je na bansnjskom lecenju te pozdravljam Mirko!
PS. De nam reci sta gajis tj. drzis od ptica i zamolio bih te da tvoj perofil popunis sa svim tezecim informacijama o tebi i sa lokacijom sa koje se javljas.alibore na nasem forumu verujem da ce da se dobro osecas na njemu i da ces puno vise da naucis o pticama od nasih iskusnih pticara koji su ovde clanovi, jos jednom veliki pozdrav ispred administracije foruma u moje imi i ime Drletovo koji se momentalno nalazi na banjskom lecenju, Mirko! Mirko hvala na toploj dobrodošlici, forum je na prvi pogled više nego odličan, uskoro krećem da ga celog prečešljam, verovatno ustvari sigurno ima nešto što će mi koristiti. Popuniću profil, izvinjavam se, kažem nisam to uradio i nisam ceo forum prelistao zbog obaveza, i škole ali završiću i to. Nadam se da ću dosta toga novog naučiti što nisam znao. Inače držim papagaje: imam par rozenkolisa i par pevajućih papagaja, ni jedan do sad nije radio, mislim da je zbog toga što su mladi, ali videću na proleće, imao sam i tigrice, ali su mi zadnja dva para uginula pre dve nedelje zbog niskih temperatura, mada nisu bile mnogo niske oko -4 ali eto nisu mogle da izdrže to još su bile u zatvorenom i eto. Držim australijske zebe, sa njima isto do sada nisam imao uspeha ali se nadam na proleće bože zdravlje. Nešto malo kanarinaca, ali njih još uvek nabavljam pa ću početi sa izvođenjem, i naravno držim Faunu Evrope, moja strast. Sa njima sam imao uspeha ove godine sa cajzlovima, čini mi se da sam to napisao u nekoj od tema. Na proleće planiram sa štajncajzlama, krenglovima, i aniflanima, a štigliće ću da ostavim za neko vreme. Pozdrav i još jednom hvala!! | |
| | | Steva Admin
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. Wed Nov 09, 2011 1:35 pm | |
| - Dalibor Vasić ::
Pozdrav! Dalibore, dobrodoslica i od mene! Zelim ti prijatan boravak na forumu!!! | |
| | | Sponsored content
| Наслов: Re: OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. | |
| |
| | | | OBAVEZNO UPOZNAVANJE!:.. | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете одговорити на теме у овом форуму
| |
| |
| November 2024 | Sun | Mon | Tue | Wed | Thu | Fri | Sat |
---|
| | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Calendar |
|
Top posting users this week | |
Top posting users this month | |
Ко је тренутно на форуму? | Укупно су 15 корисника на форуму :: 0 Регистрованих, 0 Скривених и 15 Госта Нема Највише корисника на форуму икад било је 238 Дана Mon Oct 28, 2024 7:01 am |
|