| SLIKE VASIH KANARINACA!.... | |
|
+33sasaznas kondorovlet dennis-kanarinci milance so Daralin RADEKG83 srdjan vr Belobradi laki gasa ns Alexandar zoranknez sale1977v nmontai Rale marconi misi vlada nish Timbrado Martin Rale KG lesko ZQKY danijelvr sestoperac Saša vr TONI-LISICE IGOR 72 Siskin Steva Vladan Drle БАНЕ 37 posters |
|
Аутор | Порука |
---|
Drle Admin
Број порука : 2087 Join date : 13.05.2009 Age : 71 Локација : HAMBURG-SMEDEREVO
| Наслов: Re: SLIKE VASIH KANARINACA!.... Sun May 08, 2011 1:32 am | |
| Danijele moram opet ja da ti se zahvalim za prikaz tvojih ptica i jos jednom da ti kazrm kao obican clan i kao administrator ovog foruma da nam je cast i privrzenost da imamo jednog takvog pticara i odgajivaca na forumu tvoga kvaliteta jos jednom hvakla Drle | |
|
| |
danijelvr Pocetnik
Број порука : 73 Join date : 17.12.2009 Age : 43 Локација : Vranje
| Наслов: Re: SLIKE VASIH KANARINACA!.... Sun May 08, 2011 2:29 am | |
| Neznam sta drugo da ti kazem vec da se zahvalim na tim lepim recima. Hvala svima jos jednom. | |
|
| |
danijelvr Pocetnik
Број порука : 73 Join date : 17.12.2009 Age : 43 Локација : Vranje
| Наслов: Re: SLIKE VASIH KANARINACA!.... Fri Jun 03, 2011 2:31 am | |
| | |
|
| |
Belobradi Urednik
Број порука : 163 Join date : 09.10.2009 Age : 43 Локација : Leskovac
| |
| |
IGOR 72 Urednik
Број порука : 399 Join date : 07.10.2009 Age : 52 Локација : Skoplje-Makedonija
| |
| |
Drle Admin
| Наслов: Re: SLIKE VASIH KANARINACA!.... Fri Jun 03, 2011 12:15 pm | |
| | |
|
| |
Belobradi Urednik
Број порука : 163 Join date : 09.10.2009 Age : 43 Локација : Leskovac
| Наслов: Re: SLIKE VASIH KANARINACA!.... Mon Jun 13, 2011 12:40 pm | |
| | |
|
| |
Drle Admin
| |
| |
Rale KG Moderator
Број порука : 543 Join date : 20.02.2010 Age : 63 Локација : Kragujevac
| Наслов: Re: SLIKE VASIH KANARINACA!.... Mon Jun 13, 2011 1:27 pm | |
| Bravo Danijele... jesi ih izstancovao, alal vera majstore Belobradi, naravno majstor na svim poljima... kapa dole Nazalost ja sam sve svoje kanarince morao da rasturim i ne mogu da se pohvalim sa ovom sezonom Razlog je sledeci : Izveo sam dvadesetak mladih koje sam morao da odstranim jer se ispostavilo da sam usao u srodstvo. Dosta je bilo nekvalitetnih ptica sa ukrstenim krilima na ledjima, sa uvijenim perjem i tako je bilo sa prvom turom. Druga tura mladih je uginula kada se mladi vec obukli i poceli da izlaze iz gnezda. Ocigledan primer mortaliteta koji se javlja kod parenja u srodstvu. Pored toga sam sa kanarincima koje sam debelo platio coveku koji nije izgleda znao ili se pravio blesav jer ni on nije znao tacno da mi kaze sta sa cim pariti, uneo i bolest ( produvale ptice, doduse u pocetku samo dve a kasnije se to prosirilo na celo jato pa i na one kvalitetne koje sam nabavio od mog prijatelja Norbija iz Subotice) Nazalost, jos uvek je medju nama puno prevaranata kod kojih mnogi od nas plate debelo ceh i na kraju prodju kao ja Veliki pozdrav svima na forumu i puno uspeha u daljem radu | |
|
| |
Steva Admin
Број порука : 660 Join date : 13.05.2009 Age : 42 Локација : Zemun
| Наслов: Re: SLIKE VASIH KANARINACA!.... Mon Jun 13, 2011 11:55 pm | |
| Posto sam bio odsutan, sad tek citam forum... Jedno veliko BRAVO za Danijela i Belobradog...Uzivancija je gledati ove slike uz jutarnju kaficu...Pretpostavljam da je jos vece uzivanje gledati te ptice uzivo...Super momci, samo napred! Drzi se Rale, ne daj se!! Sta da se radi, nije tvoja krivica,bice bolje sledece sezone.... veliki poz! | |
|
| |
Rale KG Moderator
Број порука : 543 Join date : 20.02.2010 Age : 63 Локација : Kragujevac
| Наслов: Re: SLIKE VASIH KANARINACA!.... Tue Jun 14, 2011 11:07 am | |
| Hvala na ohrabrenju Stevo | |
|
| |
vlada nish Starosedeoc
Број порука : 420 Join date : 07.04.2010 Age : 41 Локација : Niš, Beograd
| Наслов: Re: SLIKE VASIH KANARINACA!.... Sun Jun 19, 2011 1:36 pm | |
| | |
|
| |
IGOR 72 Urednik
Број порука : 399 Join date : 07.10.2009 Age : 52 Локација : Skoplje-Makedonija
| Наслов: Re: SLIKE VASIH KANARINACA!.... Sun Jun 19, 2011 2:08 pm | |
| Voliera ti je izvanredna a mladi u takvom prostoru ce se razviyi u vrhunske ptice.Jesu li ovo slavujari Vlado? | |
|
| |
vlada nish Starosedeoc
| Наслов: Re: SLIKE VASIH KANARINACA!.... Sun Jun 19, 2011 2:12 pm | |
| | |
|
| |
Steva Admin
| Наслов: Re: SLIKE VASIH KANARINACA!.... Sun Jun 19, 2011 11:28 pm | |
| Au Vlado, ova volijera super izgleda!! Milina za gledati te ptice unutra.... Jedino sto me zanima, jel smeta malinoima sto slusaju sad slusaju razne druge ptice? | |
|
| |
Drle Admin
| |
| |
vlada nish Starosedeoc
| Наслов: Re: SLIKE VASIH KANARINACA!.... Mon Jun 20, 2011 11:48 am | |
| - Steva ::
- Au Vlado, ova volijera super izgleda!! Milina za gledati te ptice unutra....
Jedino sto me zanima, jel smeta malinoima sto slusaju sad slusaju razne druge ptice? Hvala Stevo na komentaru, do sada ptice nisu kupovale pesmu drugih ptica, mada i nema mnogo ptica koje bi slušale , eventualno laste , slavuje i golubove, ne kažem da neće ili da je ovo najbolji način za školovanje, verovatno i nije , ali volim zdrave,grudate i lepo utegnute ptice , kanarince kojima nije problem parenje tj. sterilitet ili hranjenje mladih, ranijih godina bili su skupa sa ženkama matorim i svim mužjacima i uvek se izdvajalo neko dobro pile , primetio sam razliku i to veoma veliku u korist mojih kanarinaca u odnosu na kanarinace koje sam kupovao od renomiranih odgajivača, kako u fizičkoj kondiciji , zdravlju i uopšte sve što ide uz to a i što se tiče same pesme pošto ptice koje izađu iz ove volijere to što su naučile to pevaju preko cele godine dok većina ptica koje sam nekad kupovao izgubi polovinu repertoara koji su pevali posle par meseci, ove godine sam odvojio samo mlade i nekoliko učitelja pa ćemo videti rezultat u oktobru. - Drle ::
- Vlado ova vorijera i ove ptice super lepo izgledaju znaci imao si jako usoesnu sezonu parenja iz slika sto se vidi svaka cast, vidi se da se zalazes za ptice.Svaka ti cast i samo nastavi tako ovo je za svaku pohvalu, Drle
Hvala Drle na komentaru, svako rad se vidi bitno je da nema mnogo improvizacije, sezona izvođenja trebalo je biti mnogo bolja iako sam izveo ravno 50 pileta, razloga je bilo dosta počev od nekoliko jalovih mužjaka i ženki koje nisu hranile svoje mlade, zbog mužjaka u prvoj turi propalo oko 50 jaja, ali šta ćeš ima i boljih ima i gorih, ja sam još uvek u fazi formiranja svoje matice. Pozdrav!!! | |
|
| |
Steva Admin
| Наслов: Re: SLIKE VASIH KANARINACA!.... Tue Jun 21, 2011 5:41 am | |
| Ok, sad je jasno! Ja nisam malinoista, ali sam cuo da ne smeju slusati druge ptice, zato sam pitao. Inace, nema sumnje da je ovakav nacin cuvanja bolji. Pa iz slika se vidi kako uzivaju!!! | |
|
| |
vlada nish Starosedeoc
| Наслов: Re: SLIKE VASIH KANARINACA!.... Wed Jun 22, 2011 5:50 am | |
| Ma opušteno Stevo, prvenstveno ptice držimo zbog nas samih a sa takmičenjima mislim da sam završio pre nego što sam i počeo, kanarinci u zatvorenom i u polumraku se slabije kreću tj. mirniji su i samim tim više slušaju učitelje dok ovako selekcija bar ja mislim je rigoroznija kao i kod ljudi u školama kod strogih profesora svi slušaju dok kod onih slobodnijih samo najbolji, zar ne? | |
|
| |
Steva Admin
| Наслов: Re: SLIKE VASIH KANARINACA!.... Thu Jun 23, 2011 2:09 am | |
| He he....dobar ti je ovaj komentar...da znas da si u pravu. | |
|
| |
vlada nish Starosedeoc
| Наслов: Re: SLIKE VASIH KANARINACA!.... Sat Jun 25, 2011 7:05 am | |
| Nego Stevo ja nisam tako često na forumu ali opet čini mi se da još uvek nisam video slike tvojih ptica, ako si postavljao izvini što nisam video a ako nisi šta čekaš? | |
|
| |
Steva Admin
| Наслов: Re: SLIKE VASIH KANARINACA!.... Sun Jun 26, 2011 12:17 am | |
| - vlada nish ::
- Nego Stevo ja nisam tako često na forumu ali opet čini mi se da još uvek nisam video slike tvojih ptica, ako si postavljao izvini što nisam video a ako nisi šta čekaš?
Vlado, jedino sto imam od ptica trenutno je ovaj forum! Sledi objasnjenje....prosle godine sam se ozenio, preselio u manji stan u kom je drzanje ptica nemoguce....Sad mi roditelji paze nekih par ptica sto je ostalo tamo kod njih...A inace vec poslednje dve sezone nisam razmnozavao nista, sto zbog manjka uslova, sto zbog vremena.... | |
|
| |
vlada nish Starosedeoc
| Наслов: Re: SLIKE VASIH KANARINACA!.... Sun Jun 26, 2011 11:15 am | |
| Ok razumem, a pošto si se oženio možda bi ti sada odgovarala seoska idila i tamo bi mogao da držiš ptice, malo šale, prevazićićeš ti već ovo, nema ptičara koji nije nikad bio u krizi.
| |
|
| |
Steva Admin
| Наслов: Re: SLIKE VASIH KANARINACA!.... Sun Jun 26, 2011 11:06 pm | |
| - vlada nish ::
- Ok razumem, a pošto si se oženio možda bi ti sada odgovarala seoska idila i tamo bi mogao da držiš ptice, malo šale, prevazićićeš ti već ovo, nema ptičara koji nije nikad bio u krizi.
Sto se tice seoske idile, ja sam uvek za nju! Jednog dana, ako Bog da...pa da uzivam do mile volje... | |
|
| |
vlada nish Starosedeoc
| Наслов: Re: SLIKE VASIH KANARINACA!.... Mon Jul 04, 2011 6:44 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: SLIKE VASIH KANARINACA!.... | |
| |
|