Број порука : 2087 Join date : 13.05.2009 Age : 71 Локација : HAMBURG-SMEDEREVO
Наслов: Re: SLIKE VASIH KANARINACA!.... Mon Aug 01, 2011 1:34 pm
danijelvr ::
Hvala Drle... Ove sezone sam izveo nesto malo vise od osamdeset kanarinaca, a radio sam sa petnaestak parova. Bilo je u pocetku mnogo pehova ali sam nakraju zadovoljan kvalitetom. Za narednu sezonu planiram od svake rase da pustim po 5-6 para ali otom potom. Hvala jos jednom i veliki pozdrav iz Vranja.
Danijele pa gde drzis te tolike silne ptice imas li neku specijalnu prostoriju za njih ili imas vorijere u dvoristu, jer za toliko ptica treba i prostora, hvala ti na odgovoru ovo sto ti radis je za svaku pohvalu.
Steva Admin
Број порука : 660 Join date : 13.05.2009 Age : 42 Локација : Zemun
Наслов: Re: SLIKE VASIH KANARINACA!.... Tue Aug 02, 2011 2:29 am
danijelvr ::
Hvala Drle... Ove sezone sam izveo nesto malo vise od osamdeset kanarinaca, a radio sam sa petnaestak parova. Bilo je u pocetku mnogo pehova ali sam nakraju zadovoljan kvalitetom. Za narednu sezonu planiram od svake rase da pustim po 5-6 para ali otom potom. Hvala jos jednom i veliki pozdrav iz Vranja.
Svaka cast...!! Danijele, jel sve radis sam, jel ti pomaze neko?
danijelvr Pocetnik
Број порука : 73 Join date : 17.12.2009 Age : 43 Локација : Vranje
Наслов: Re: SLIKE VASIH KANARINACA!.... Wed Aug 03, 2011 5:59 am
Drle ptice drzim u jednoj manjoj kucici koja ima dve sobe i hodnik, u nju su moji deda i baba ziveli dok nisu sagradili novu, a sad ta stara kucica dobro dodje za ovo cime se bavim ja. Potrebne su jos neke male prepravke i to ce biti vrlo savremen pticarnik ali to ce biti kad bude malo bolje finansiske situacije. Stevo ako se odlucis da razmnozavas ptice u to se mora ukljuciti cela porodica ili bar neko od porodice koji ce da hrani mlade kad ti nebudes kuci, a porodica ce da oseti u svakom slucaju ako nezeli da se ukljuci. Pozdrav...
evmolp Pocetnik
Број порука : 19 Join date : 18.01.2010 Age : 49 Локација : Skopje
Наслов: Ivica 2011 Mon Sep 12, 2011 4:48 am
Evo neke slike od mojih ptica iz ove godine. Jednom sam rekao da cu postaviti slike bastarda dobivenih od glosterke, pa evo to su ovi na slikama. Pozdrav svima
Lepi mladi ali od bastarda sam više očekivao tj. malo robusniju glavu i ćubu.
Isto i ja sam ocekivao cubu, ali nista . Samo kod jedog ima malo nakostresenje na glavi, ali ne mogu nista da kazem jer su jos u fazi mitarenja, pa sacekacemo jos neko vreme.
IGOR 72 Urednik
Број порука : 399 Join date : 07.10.2009 Age : 52 Локација : Skoplje-Makedonija