Број порука : 22 Join date : 26.10.2009 Age : 54 Локација : Skopje-Makedonija
Наслов: Re: VIDEO KLIPOVI SA STIGLICAMA Mon Oct 26, 2009 5:02 am
Evo jednog Makedonca snimljen je mobitelom ali mislim relativno dobro se chuje pa sledeche godine malo blizhe. chu da ga snimam kam. chaoo.
Drle Admin
Број порука : 2087 Join date : 13.05.2009 Age : 71 Локација : HAMBURG-SMEDEREVO
Наслов: Re: VIDEO KLIPOVI SA STIGLICAMA Mon Oct 26, 2009 5:24 am
tefik1 ::
Evo jednog Makedonca snimljen je mobitelom ali mislim relativno dobro se chuje pa sledeche godine malo blizhe.http://img16.imageshack.us/img16/848/tefik.mp4
Tefik1 ovaj link ne funkcionise kod mene da nisi mozda mislio na ovo:
pozdrav Drle, lepa pesma samo steta sto se ptica ne vidi da moze da se kaze da stvarno ona peva
IGOR 72 Urednik
Број порука : 399 Join date : 07.10.2009 Age : 52 Локација : Skoplje-Makedonija
Наслов: Re: VIDEO KLIPOVI SA STIGLICAMA Mon Oct 26, 2009 10:51 am
Drle ::
Evo jednog Makedonca snimljen je mobitelom ali mislim relativno dobro se chuje pa sledeche godine malo blizhe.http://img16.imageshack.us/img16/848/tefik.mp4
Tefik1 ovaj link ne funkcionise kod mene da nisi mozda mislio na ovo:
pozdrav Drle, lepa pesma samo steta sto se ptica ne vidi da moze da se kaze da stvarno ona peva
ta je ptica Drle bio sam kod Tefika i zajedno slusali, covek je izvanredan ima 20-tak stiglice i 3 slavujara kanarinca
Drle Admin
Наслов: Re: VIDEO KLIPOVI SA STIGLICAMA Mon Oct 26, 2009 11:03 am
Igore verujem ja da je to njegov stiglic i da on peva ali sam taj komentar dao da nebi doslo ko na drugim forumima svadja ili prepucavanje je to peva ta ptica ili to ne peva ta ptica to je snimak nekog cd-a,u tome se radi, sto se mene tice ja bi voleo te tefikove slavujare da cujem,pozdrav drugari iz Makedonije Drle
IGOR 72 Urednik
Број порука : 399 Join date : 07.10.2009 Age : 52 Локација : Skoplje-Makedonija
Наслов: Re: VIDEO KLIPOVI SA STIGLICAMA Mon Oct 26, 2009 11:46 am
Drle ::
Igore verujem ja da je to njegov stiglic i da on peva ali sam taj komentar dao da nebi doslo ko na drugim forumima svadja ili prepucavanje je to peva ta ptica ili to ne peva ta ptica to je snimak nekog cd-a,u tome se radi, sto se mene tice ja bi voleo te tefikove slavujare da cujem,pozdrav drugari iz Makedonije Drle
slavujari su mu iz Subotice od Stanka.pozdrav do tebe Drle sa juga
@ALEKSANDAR@ Pocetnik
Број порука : 48 Join date : 05.10.2009 Age : 41 Локација : Prilep-Makedonija
Наслов: Re: VIDEO KLIPOVI SA STIGLICAMA Mon Oct 26, 2009 12:31 pm
Evo jednog Makedonca snimljen je mobitelom ali mislim relativno dobro se chuje pa sledeche godine malo blizhe. chu da ga snimam kam. chaoo.
Tefik1 dobra ptica, a i pesna mi e od nekad dobro poznata , dali e iz prilepa ovaa ptica zemena ili je to tvoja skolovana ptica
tefik1 Pocetnik
Наслов: Re: VIDEO KLIPOVI SA STIGLICAMA Tue Oct 27, 2009 3:39 pm
Da Aleksandar taa ptica zemena e od Prilep od mojot dobar drugar Miki ali kako mlada ptica i uchena kaj moji drugari i komshii koji sorabotuvaat so mene.
tefik1 Pocetnik
Наслов: Re: VIDEO KLIPOVI SA STIGLICAMA Tue Oct 27, 2009 3:47 pm
Drle znam da je teshko verovati rechima i fala za lepe rechi mog drugara Igora72 koje je uputio mesto mene, nadam se da iducheg prolecha snimimiti blizhe i da se vidi da je to on uchen je iz jednog foldera koji je bio kao eksperiment da probam dal che da prifati te ture.
tefik1 Pocetnik
Наслов: Re: VIDEO KLIPOVI SA STIGLICAMA Tue Oct 27, 2009 3:52 pm
Drle moje slavujare che mo chuti tek nakon zavrshetka mitarenja malo su ugojeni pa nisu toliko aktivni moj posao u operativi u carini mi ne dozvoljava da sam malo vishe kuchi pa da ih nachekam kad pocnu sa pevanjem. Pozdrav svima.
Drle Admin
Наслов: Re: VIDEO KLIPOVI SA STIGLICAMA Tue Oct 27, 2009 11:41 pm
Tefik vazno je da je ptica ziva i zdrava i da peva jos jednom pesma je meni super i najzad da cujem i tu prilepsku pesmu koji su mi puno njih obecavali a nikad je nisu postavili,jos jednom tefik hvala i drzim te za rec za slavujare kad se izmitare i izmrsave pozdrav Drle
Drle Admin
Наслов: FARMA ZA RAZMNOZAVANJE MAJORA! Sat Nov 21, 2009 6:05 am
Covek je poreklom iz Mostara ali zivi vec par godina u juznu Nemacku, a zove se Mario Dinkic