| Treba mi pomoc | |
|
|
Аутор | Порука |
---|
kakac Pocetnik
Број порука : 5 Join date : 20.10.2011 Age : 31 Локација : Vrbas
| Наслов: Treba mi pomoc Thu Oct 20, 2011 9:48 am | |
| Jel zna neko sto nece da mi peva stiglic ??? uhvacen i stavljen u kavez al nece da propeva ??? | |
|
| |
refa95 Pocetnik
Број порука : 11 Join date : 09.10.2011 Age : 29 Локација : Zenica
| Наслов: Re: Treba mi pomoc Thu Oct 20, 2011 11:35 am | |
| - kakac ::
- Jel zna neko sto nece da mi peva stiglic ??? uhvacen i stavljen u kavez al nece da propeva ???
kad je uhvacen | |
|
| |
Belobradi Urednik
Број порука : 163 Join date : 09.10.2009 Age : 43 Локација : Leskovac
| Наслов: Re: Treba mi pomoc Thu Oct 20, 2011 11:37 am | |
- Jel zna neko sto nece da mi peva stiglic ??? uhvacen i stavljen u kavez al nece da propeva ???
Kako bre "UHVACEN" Lov ptica je zakonom NAJstrozije zabranjen, brzo pustaj tu pticu i moli admina da obrise temu P.S. Uzmi citaj forum | |
|
| |
kakac Pocetnik
| Наслов: Re: Treba mi pomoc Thu Oct 20, 2011 11:48 am | |
Ma nisam ga ja uhwatio nego kupio ali inace je uhwacen sigurno...Jos nema masku pa predpostavljam da je mlad pa zato nece ili mu treba drustvo | |
|
| |
kakac Pocetnik
| Наслов: Re: Treba mi pomoc Thu Oct 20, 2011 12:29 pm | |
- kakac ::
Ma nisam ga ja uhwatio nego kupio ali inace je uhwacen sigurno...Jos nema masku pa predpostavljam da je mlad pa zato nece ili mu treba drustvo Izvinjavam se zbog loseg izraza: Mislio sam na to da je kupljen i stavljen u kavez a da je uhvacen od strane nekog drugog.... | |
|
| |
Drle Admin
Број порука : 2087 Join date : 13.05.2009 Age : 71 Локација : HAMBURG-SMEDEREVO
| Наслов: Re: Treba mi pomoc Thu Oct 20, 2011 12:59 pm | |
Ma nisam ga ja uhwatio nego kupio ali inace je uhwacen sigurno...Jos nema masku pa predpostavljam da je mlad pa zato nece ili mu treba drustvo Izvinjavam se zbog loseg izraza: Mislio sam na to da je kupljen i stavljen u kavez a da je uhvacen od strane nekog drugog.... Kakac , bilo bi lepo da se predstavis i napises kolko si star i odakle se javljas pre nego sto postavljas bilo koje pitanje.A kao drugo ptica da bi propevala mora da dostigne njemu potrebnu starosr za pesmu, u svakom slucaju ako je muzjak on ce da propeva a ako bude zenka nece.Jos jednom bi te zamolio da popunis svoj profil i da se u temi za upoznavanje predstavis kako nebi imao problema sa adinistratorom foruma, Drle | |
|
| |
kakac Pocetnik
| Наслов: Re: Treba mi pomoc Thu Oct 20, 2011 1:10 pm | |
| - Drle ::
Ma nisam ga ja uhwatio nego kupio ali inace je uhwacen sigurno...Jos nema masku pa predpostavljam da je mlad pa zato nece ili mu treba drustvo Izvinjavam se zbog loseg izraza: Mislio sam na to da je kupljen i stavljen u kavez a da je uhvacen od strane nekog drugog.... Kakac , bilo bi lepo da se predstavis i napises kolko si star i odakle se javljas pre nego sto postavljas bilo koje pitanje.A kao drugo ptica da bi propevala mora da dostigne njemu potrebnu starosr za pesmu, u svakom slucaju ako je muzjak on ce da propeva a ako bude zenka nece.Jos jednom bi te zamolio da popunis svoj profil i da se u temi za upoznavanje predstavis kako nebi imao problema sa adinistratorom foruma, Drle Oke nema problema Drle | |
|
| |
milan96 Pocetnik
Број порука : 22 Join date : 08.09.2011 Age : 28 Локација : Serbia Nis
| Наслов: Re: Treba mi pomoc Mon Oct 31, 2011 12:25 pm | |
| Moj uhwacen stiglic pre 10 dana je vec propewao | |
|
| |
kakac Pocetnik
| Наслов: Re: Treba mi pomoc Mon Oct 31, 2011 2:58 pm | |
| - milan96 ::
- Moj uhwacen stiglic pre 10 dana je vec propewao
I moj stiglic propevao...kupio sam jos jednog da nebude sam pa poceo da peva i polako dobija masku... | |
|
| |
Drle Admin
Број порука : 2087 Join date : 13.05.2009 Age : 71 Локација : HAMBURG-SMEDEREVO
| Наслов: Re: Treba mi pomoc Mon Oct 31, 2011 3:02 pm | |
| - milan96 ::
- Moj uhwacen stiglic pre 10 dana je vec propewao
Milane96, ne bi ti savetovao da ovakve poruke saljes i na velika zvona objavljujes da imas uhvacenog stiglica da nebi imao problema sa zakonom jer hvatanje je zabranjeno, ovo ti pisem sa najboljim namerama jer bas kod vas u Nisu i okolini ima tih koji ovakve stvari prijavljuju inspekciji zato se pripazi malo pozdrav Drle | |
|
| |
milan96 Pocetnik
Број порука : 22 Join date : 08.09.2011 Age : 28 Локација : Serbia Nis
| Наслов: Re: Treba mi pomoc Tue Nov 01, 2011 4:08 am | |
| ok..Hvala Drle | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: Treba mi pomoc | |
| |
|