glina
imunitet protiv svih bolesti
Apsorbira plinove, adsorbiranih virus i bakteri
Mlijeko gline lagani može se redovito dati kao piće Dezinfekciju svojstva gline naklonost svojih crijevni zdravlje
profeksor lautiè, Mlijeko gline + malo 'magnezija klorida, što povećava prirodni imunitet.
ORLUX prodai keks gdije ima malo glina
i zemlije MIX ( terra mix)Terra Mix - 10 Lt (4 Kg) (art. X24062)
Zahvaljujuci velikoj energetskoj snazi visokom procentu minerala i oligoelemenata, glina je dala pozitivne rezultate kod velikog broja slucajeva. Njenim koristenjem stice se imunitet protiv svih bolesti, jer snazno izbacuje otrove iz organizma, a po tradicionalnoj istocnjackoj medicini nagomilani toksini su uzrocnik svih oboljenja. Licno je koristim nekoliko godina i ptice je konzumiraju rado. Mozete je davati u vodi za pice ili praviti glinene kolace pomjesane sa mineralima, ugljem...Glinu u prahu mozete uzeti u apotekama. Vjerovatno ste gledali na tv papige are kako se najedu otrovnih bobica nekakvog voca i odmah lete na drugu stranu obale amazona da pojedu glinu. Ako ne bi uzele glinu pocrkale bi.
Ovo je glina koja se prodaje u prodavnicama zdrave hrane. Pise da je poreklom iz primorskih obala Sicilije i sluzi bas za prociscavanje organizma. Od kada je imam pomisljao sam par puta da je dam pticama, ali bilo me ja strah i nisam hteo da eksperimentisem. Kako i da je mislim da je ova glina puno bolja od glinamola.
Ovo je glina u prahu koja se moze razmucivati u vodu za pice i to jedna jelovna kasika na litar vode, promuckati dobro pre uptrebe i davati dva puta nedeljno.
Kollege toliko od mene , a kakva su vasa iskustva na ovoj temi.
.