| GOLUBARSTVO U DIJASPORI (CH)!... | |
|
+3marconi Rale KG toma_vranjanac 7 posters |
|
Аутор | Порука |
---|
toma_vranjanac Pocetnik
Број порука : 153 Join date : 04.05.2010 Age : 55 Локација : Vranje-Velika Plana-Jagodina-CH
| Наслов: Re: GOLUBARSTVO U DIJASPORI (CH)!... Tue Oct 26, 2010 2:12 am | |
| Moja arapka prezivela i najbolje letela za moju dusu ona zasluzno ide u priplod inace je cerka od mog najboljeg golubana.Imala je par letova do sest ipo sati ovde kod mene u vukojebini je super let pozdrav svima golubarima SVL ako ih jos ima na oveme Forume i takooo. | |
|
| |
toma_vranjanac Pocetnik
Број порука : 153 Join date : 04.05.2010 Age : 55 Локација : Vranje-Velika Plana-Jagodina-CH
| Наслов: Re: GOLUBARSTVO U DIJASPORI (CH)!... Wed Oct 27, 2010 10:09 am | |
| | |
|
| |
toma_vranjanac Pocetnik
| Наслов: Re: GOLUBARSTVO U DIJASPORI (CH)!... Sun Oct 31, 2010 3:04 am | |
| | |
|
| |
toma_vranjanac Pocetnik
| Наслов: Re: GOLUBARSTVO U DIJASPORI (CH)!... Tue Nov 02, 2010 6:39 am | |
| | |
|
| |
toma_vranjanac Pocetnik
| Наслов: Re: GOLUBARSTVO U DIJASPORI (CH)!... Sat Nov 06, 2010 12:19 am | |
| Pojacanje za sledecu sezonu zenka poreklo od Saleta iz Uba | |
|
| |
toma_vranjanac Pocetnik
| Наслов: Re: GOLUBARSTVO U DIJASPORI (CH)!... Mon Nov 15, 2010 11:15 am | |
| | |
|
| |
toma_vranjanac Pocetnik
| |
| |
toma_vranjanac Pocetnik
| |
| |
toma_vranjanac Pocetnik
| Наслов: Re: GOLUBARSTVO U DIJASPORI (CH)!... Sun Dec 05, 2010 12:38 pm | |
| | |
|
| |
toma_vranjanac Pocetnik
| Наслов: Re: GOLUBARSTVO U DIJASPORI (CH)!... Mon Dec 06, 2010 2:26 pm | |
| | |
|
| |
toma_vranjanac Pocetnik
| Наслов: Re: GOLUBARSTVO U DIJASPORI (CH)!... Sun Dec 12, 2010 9:39 am | |
| Jato zenke priplodne danas na hranjenju Jato muzjaka danas na hranjenju | |
|
| |
toma_vranjanac Pocetnik
| Наслов: Re: GOLUBARSTVO U DIJASPORI (CH)!... Sun Dec 19, 2010 10:52 am | |
| | |
|
| |
marconi Pocetnik
Број порука : 105 Join date : 03.05.2010 Age : 50 Локација : Jagodina Srbija
| Наслов: Re: GOLUBARSTVO U DIJASPORI (CH)!... Sun Dec 19, 2010 11:56 am | |
| Pa gde si bre Tomislave Care...jel se pripremas za izvodjenje ptica.Koliko pari planiras za maticu....jel znas da imam najbolji golubi i ostalo...he,he,he pozzz.... | |
|
| |
toma_vranjanac Pocetnik
| Наслов: Re: GOLUBARSTVO U DIJASPORI (CH)!... Mon Dec 20, 2010 9:24 am | |
| Zdravo prijatelju jos malo u planu sam dvanaest pari da uparim jos se neckam plasim se da ne bude jaka zima svaka cast tebi imas prelepe ptice | |
|
| |
toma_vranjanac Pocetnik
| Наслов: Re: GOLUBARSTVO U DIJASPORI (CH)!... Wed Dec 29, 2010 10:59 pm | |
| | |
|
| |
Drle Admin
Број порука : 2087 Join date : 13.05.2009 Age : 71 Локација : HAMBURG-SMEDEREVO
| Наслов: Re: GOLUBARSTVO U DIJASPORI (CH)!... Thu Dec 30, 2010 1:04 am | |
| | |
|
| |
toma_vranjanac Pocetnik
| Наслов: Re: GOLUBARSTVO U DIJASPORI (CH)!... Thu Dec 30, 2010 5:53 am | |
| | |
|
| |
Drle Admin
| Наслов: Re: GOLUBARSTVO U DIJASPORI (CH)!... Thu Dec 30, 2010 10:23 am | |
| | |
|
| |
toma_vranjanac Pocetnik
| Наслов: Re: GOLUBARSTVO U DIJASPORI (CH)!... Fri Dec 31, 2010 7:25 am | |
| Zadnji priplodni par danas su neke golubice snele jaja .Svim golubarima u Dijaspori i u Srbiji zelim srecnu novu godinu punog dobrog zdravlja i srece i puno uspeha u sledecoj sezoni. | |
|
| |
toma_vranjanac Pocetnik
| Наслов: Re: GOLUBARSTVO U DIJASPORI (CH)!... Wed Jan 05, 2011 9:52 pm | |
| | |
|
| |
Rale KG Moderator
Број порука : 543 Join date : 20.02.2010 Age : 63 Локација : Kragujevac
| Наслов: Re: GOLUBARSTVO U DIJASPORI (CH)!... Sat Jan 15, 2011 8:15 am | |
| - Drle ::
- Svaka cast Tomo , ti si jedini koji osvezavas ovu temu i redovno je posecujes samo tako nastavi, neznam sta je sa ostalim golubarima da li kriju svoje ptice ili su im kobci sve unistili?, da li neko zna sta je sa Raletom Kg. nasim moderatorom nema ga vec poduze vreme neznam sto, Drle
Pozdrav svima a posebno tebi Drle prijatelju moj. Kao prvo, Rale KG je prisutan i kao sto vidite prati ovu temu ali ne moze u njoj da uzme znacajnije ucesce iz vise razloga. Tema je golubarenje u dijaspori a ja nisam u dijaspori i ne drzim takozvane Srpske visokoletace. Neka se niko ne ljuti na ovo "takozvane" ali je tako i to su cinjenice. Dokaz za to je i standard Srpskog visokoletaca koji kaze da cuba kod ovog goluba moze da bude sesir, kocka, spisasta i neznam kakva vec ne. Nekada se znalo po standardu kakav moze da bude Srpski visokoletac. Drugo pitanje je kljun. nekada je kljn bio deblji i kraci sa izrazenim nozdrvama a ovi sadasnji primerci ove rase imaju kljunove sa kojima mogu da piju vodu iz flase. Ovo je sve rezultiralo usled toga sto su "strucnjaci" koji su cuvali Srpske visokoletace eksperimentisali i ukrstali ovu rasu sa raznoraznim rasama a sve u cilju da dobiju duzi let pa su izgubili na lepoti. Vidim i moj prijatelj Toma Vranjanac kaze da je u maticno jato ubacio tiplere. Kao mlad sam cuvao Srpske visokoletace koji su leteli 8-9h, (sto je u to vreme bio odlican rezultat i dobijao sam silna priznanja) ali su bili lepi ko lutke. Kao sto znate ja sam bio inicijator da se otvori rublika o golubovima na ovom forumu i na pocetku sam, bas u temi Srpski visokoletac dao nekoliko slika kako treba da izgleda ova rasa golubov. Drle, prijatelju moj. Nisam aktivan ovde ali sam aktivan u temama koje mene zanimaju a to su kanarinci i golubovi Niski belorepi visokoletac i Niski visokoletac jer te golubove drzim i o njima mogu da pisem. Kao sto ti je poznato ucestvovao sam sa svojim primercima na dve izlozbe i na oba dve sam uzeo pehare za Sampiona rase. Prvi i jedini forum na kome sam ja to objavio je bas ovaj, nas forum. Isto tako slike mojih prvih mladih kanarinaca sam objavio bas ovde u temi kanarinci i samo ovde. A sada ovako. Dugo nisam posecivao druge forume pa me je zaintrigiralo ovo sto kaze moj prijatelj Toma pa resih da posetim malo ovih dana i druge forume. Verujte mi da sam na nekim forumima zaboravio i lozinku pa sam morao da saljem zahtev da mi je posalju. Ja pored ovog foruma posecujem samo jos Tekir forum ali zato mog prijatelja Tome ima svuda i svud ga vidim oslovljavaju sa brate, prijatelju, druze i na svakom forumu su slike njegovih golubova. Da se razumemo... niko nikom ne brani da posecuje forume ali mi je malo cinicno da se bas Toma podrugljivo smeje i proziva neke ljude da posecuju druge forume a malo je iziritiralo i mene jer je to prekomentarisao bas posle tvog posta gde si ti postavio pitanje - dali neko zna sta je sa Raletom KG, nasim moderatorom a culi smo se u oci nove godine i cestitali jedan drugome novu godinu i praznike a isto tako si komentarisao moje slike kanarinaca i vest o osvojenim peharima za golubove na izlozbama. Nemoj da se ljutis ali malo neobicno od tebe Drle da reagujes na ovakav nacin. Na kraju ako mislis da ne zasluzujem da budem moderator na forumu slobodno me skini sa tog mesta, banuj me ili radi sta god hoces. Veliki pozdrav svima a tebi Drle, prijatelju moj poseban pozdrav i neka te zdravlje sluzi dobro. Tvoj iskreni prijatelj Rale KG | |
|
| |
Drle Admin
| Наслов: Re: GOLUBARSTVO U DIJASPORI (CH)!... Sat Jan 15, 2011 8:37 am | |
| Neznam Rale Kg.scime sam te tako razljutio da si do seda sa ovim postom napisao najduzi post, znaci moja taktika boclanja je uspela 100%.Znaci kad te nema samo treba da pitam za tvoje zdravlje i ti ces da pises ovake postove,malo sale ja sam savim normalno pitao sta je sa tobom jer se nisi nedelju dana uopste pojavljivao a to isto vece smo se culi i rekao si mi sta i kako ali post je vec bio napisan, veruj mi da nisam imao nikakvih zlo namera a ti sada kako oces, pozdrav Drle | |
|
| |
Rale KG Moderator
| Наслов: Re: GOLUBARSTVO U DIJASPORI (CH)!... Sat Jan 15, 2011 9:46 am | |
| Ma nisi me naljutio Drle, prijatelju moj. Malo me je zacudilo da napises nesto tako a znam da se stalno cujemo i neposredno pred novu godinu ali nije vazno da ne zauzimamo ovde mesto. Cucemo se ovih dana. Pozdrav | |
|
| |
toma_vranjanac Pocetnik
| Наслов: Re: GOLUBARSTVO U DIJASPORI (CH)!... Sat Jan 15, 2011 8:29 pm | |
| Pozdrav Rale neznam zasto mene okrivljujes kad nisam nista zgesio ja nikog ne ogovaram i imam pravo da dam svoje misljenje .Ja se druzim sa svakoga i ne smetam nikome to sto imam tiplere ne znaci da cu da ih ubacujem u SVL.Ako mislis da preterujem ja cu se skloniti sa ovog foruma nije problem a to sto sam u dijaspori nije vazno mozemo se druziti na svim temama.Pozdravljam sve ljubitelje golubova u Srbiji i Dijaspori. | |
|
| |
Rale KG Moderator
| Наслов: Re: GOLUBARSTVO U DIJASPORI (CH)!... Sat Jan 15, 2011 11:55 pm | |
| Tomo veliki pozdrav. Kao prvo neznam odakle ti to da sam ja tebe ili bilo koga krivio za bilo sta. Ako procitas moj post jos jednom i malo bolje ga analiziras videces da sam pricao uopsteno a tebe sam pomenuo samo zato sto si ti u jednom svom predhodnom postu rekao da si nabavio tiplere a znam da cuvas Srpske visokoletace a ovde po Srbiji bas takve kombinacije su dovele do toga da se izgubi onaj pravi Srpski visokoletac. Isto tako sam rekao da niko, nikome ne moze da zabrani da posecuje druge forume pa cak i da bude aktivan na njima ali mi je zasmetalo zasto bas ti da das taj komentar kada sam video da te ima na svim forumima i to bas u trenutku kada se spomenulo moje ime od stane Drleta. Posto vidim da te ima svud, gde si ti to video da sam ja aktivan i prisutan sem na Tekiru???. I na kraju... ja nisam covek koji je od nekog velikog znacaja za ovaj forum ali kao covek i kao clan foruma mislim da nas treba imati sto vise a tvoj rad u ovoj temi, Golubarstvo u dijaspori, zasluzuje svaku pohvalu. Pozdrav svima | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: GOLUBARSTVO U DIJASPORI (CH)!... | |
| |
|
| |
| GOLUBARSTVO U DIJASPORI (CH)!... | |
|